Ще ме извините за елементарните въпроси ама не съм много светнат, но с питане се стига и до Цариград. Та тъй де понеже все уж ще си купувам Алфа 166, но попадам на разни боклуци постоянно вече месец и нещои сега искам една друга да погледна, та все нямам възможност да стигна до навигацията и други екстри по колата затова искам да питам всички 166 ли имат подгряване на седалките и кои са тези точно разновидности, които нямат ако има такива. Другото е, че не съм навътре с навигациите, чух че навигационната система няма да работи в БГ току така, а трябвало да се прави нещо по нея и какво е то и колко струва?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подгряване на седалки и навигация
Collapse
X
-
Колега,не бързай да се хвърляш на първата 166-ца с лустро,аз моята я търсих 4месеца,а преди това на какви лъснати боклуци попадах не е истина особенно една зелена(много хубав цвят)на автогарата в София ставаше само за кокошарник,и колко пари пръснах да ги карам по сервизи само аз си знам.Та да си дойдем на думата,за подгряването на седалките несъм много сигурен,но всички 166-ци които съм видял до момента са били с подгряване,дори и тези с механични седалки,но е възможно някои да нямат,за навигацията до колкото знам трябва диск с карта на БГ аз имам навигация,но още не съм се заинтересувал от това дали може да работи тук.Дано съм ти бил от полза УСПЕХ
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
-
Първоначално публикувано от ConnorММ значи нямам тая екстра. От там ми се регулира позицията на облегалката.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorДа. Електрическа е.
П.С. Ако взема подгряващи седалки от друга алфа мога ли да ги монтирам на тази? ( Не че го имам за цел, просто информативно) Защото ги има отзаде бушоните за подгряването и се почудих.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
В мобиле.бг има ударена на части !sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorПак отварям стара тема...Възможно ли е да се монтирва това подгряване на седалките или задължително трябва така да е произведена?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment